28 oktober 2008

Mat

alltsa. bagel med creme cheese.. jag far ont i magen efterat men ack sa vart. sen finns det ofta hallon, jordgubbar, blabar och sana dar gosaker i kylen. igar at vi ris, kyckling och revbensspjall. vardagsmat..
borjar 16.45 imorgon sa jag ska trippa pa stan med amanda och sofia. sen pa fredag jobbar jag bara en timme pa morgonen! hallelujah! sen ledig resten av helgen. jag ar redo att bli pirat.

jaha, och min kara syster ar piercad! vad hande med dig mamma??

5 kommentarer:

Anonym sa...

spännande! fru byström, har fröken byström lyckats övertala dig? eller var det lite av en överraskning en måndags kväll?

haha, gud så kul iallafall! 1-0 till jennnie!

Far sa...

Är Jennie piercad? var!!!

Anonym sa...

Hahaha detta är ju bara underbart!!
Tänk att få ta del av familjedramat så här...hahaha....haha....hahaha
Heja Jennie:)

Anonym sa...

Pratade med Sofia igår och hon sa att jag nog ska till dig direkt imorgon och att vi ska sova hos dig hela helgen? Stämmer det fortfarande? Hur kommer jag bäst till dig som? Med tåg eller? Jag landar kl 5 PM. Här är mitt nr: 609 356 9694, om det skulle vara något. LÄNGTAR! Shittans vad vi ska prata skit om barn i helgen!

mami sa...

men hallå¨! jag tycker ju att de är snyggt me piecing, men jag tycker att hon varit too young. men nu ä hon ju snart 16.så why not?! så länge de är på underläppen så. jag har väl inte klagat på din tatoo heller va.ja, hon är sååå fin,jennie.kul att AK ska komma.de där me bagel lät mumsig!