15 oktober 2008

Pic a pic

Snodde till mig bilden av Sofia. Det blaste supermycket.

Jag ar sunkig varje dag. Springer efter barnen i traningsklader och ser ut som en sportfane. Men det ar jag ju inte.


Har kan man rulla ned om man vill! Jag hittar bara brantare och brantare backar som jag maste visa.


Som jag forstod det sa bor han som regisserat Harry Potter har.

Pojkarnas skola.

Han lekte snopp-mannen av nagot slag. Han slogs med den ocksa!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Du ska itne säga att du är sportfåne! Jag går runt svettig i träningskläder heeela dagarna uppe i umeå! Haha :p Och asics är bra skor.. sådeså!

Anonym sa...

inte för att jag är den som läser harry potter, det är ju du. men lite allmänbildning har jag, och författaren är en HON inte HAN. en lite lätt påpekelse bara älskling. tänkte ringa dig nu, men fick plötsligt en aktivitet o göra, Det Okända börjar nu klockan20 på tv :) imorgon! hörz! ps. har lagomt mycke skvaller <3

Anonym sa...

eller nu tar jag kanske tillbaka komentaren... författare o regissör är ju ändå inte samma sak. pinit

Anonym sa...

din dumsnut, sluta dumforklara mig nar jag har ratt.

men vada, jag vill ha skvaller nu! jag ska sta ut en hel kvall emd ungar sa ge mig energi!!

Anonym sa...

Jag vet, det är jobbig att se sportig ut när man inte trivs i det. Jag försöker i alla fall använda lite kjol och normala kläder så jag kan känna mig som mig själv. Men i vissa outfitar så känner jag mig verkligen som en soccer mum.

Far sa...

Bland dessa unghönors kommentarer till dig Evelina, kan man ju inflika att Olofsson är sportfåne, Mayvor är vimsig, Eveflina är oförskämd och Annakarin är snobbig.
Själv är jag oförvitlig (kan ej anklagas för något).

Ps. Evelina, tror du att dom blir förbannad nu!!!

Anonym sa...

en kommentar om kära "mayvor".. det är ju en HON som skrev boken men de är ju knappast författaren som regiserat filmen. hoho! (yep, jag är smart.) btw så håller jag på att hålla utkik efter rumskamrater va. kathleen söker en tjej att bo med: "looking for serious student" ehm. hon känns ju som en apatråkig brud så NEJTACK och sen vare en kille som hette hayden som också sökte en tjej "will be living with 3 guys from hawaii." ............

mami sa...

vad sa far att han va???? no comments!

Anonym sa...

älskar din pappas kommentar! (btw så har jag aldrig fattat att den som gav den första kommentaren är längst upp, trodde de var nyligast, så jag såg att mayzbayzan hade rättat sig själv. hoho) fortfarande smart though.

mami sa...

musiga sockar fina skor,men fasar för nästa steg:barfota.ska be far skicka en barfota bild på sina fossingar. du vet,han älskar ju fötter.just nu har nog hans fötter rotat sej på golvet nedanför datorn. you know: han släktforskar!!han söker sina rötter,hehe. (typiskt mamma skämt) mayvor får gärna skriva in skvallret på bloggen så alla kan gotta sej.ha de gott alla yra unghönor hälsar gammhönan agda,ruggig o dan.tuppen i hönsgården kan ju fortsätta med sina spydiga kommentarer.kuckelikuuu.(oj,höll på glömma C:et) kan få förödande konsekvenser ju.