01 oktober 2008

Ny dag

onsdagmorgon ar det och jag ar nyduschad och fresh. jag och moa ska downtown och kika lite. shoppa lite. sen ska jag hamta upp nick som sagt. fint vader idag, hoppas det ar varmt.
moa har visat mig hur man tvattar nu. tusen ganger lattare an i sverige, iaf som jag uppfattade det. jag ska bara lyckas skilja pa tvatten. inte behover du vara orolig mamma.
ska ta mig en youghurt, babaj!

at inte blomman mamma.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att det verkar ordna sig med tvätten! Gör inte som jag bara; Jag skulle ju stryka ALLT! En dag när jag skulle stryka Tims (Pappans) fotbollströja (som egentligen inte ska strykas) så brände jag hål i den....Ooops.... Funderade länge och väl på hur jag skulle låtsas som ingenting/hänga den på elementet å vrida på värmen till max/ eller faktiskt berätta sanningen. Ringde tillslut hem till "Morfar" som talade mig till rätta och jag berättade sanningen. Hahaha, det var ju inte farligt alls:) Förutom att jag fick höra det i 5-6 veckor efter att det hade hänt....och att hela fotbollslaget (med alla snygga killar) fick veta det!!!

Far sa...

Om du behöver hjälp hur man sorterar tvätt, kan du höra av dig, så får du en del smarta tips som jag lärt mig under åren.
Kram! Far